Modelovací čokoládová pasta - Čokoláda - Cukrová pasta a plastická čokoláda
Alternativou k potahovací hmotě můžete použít tuto modelovací čokoládovou hmotu - Čokoláda.
S jejím lahodným čokoládovým aroma se snadno pracuje, vaše výtvory se také snadno spojí bez přídavných látek.
Ingredience: Cukr, Glukózový sirup, Kakaové máslo, Bramborový škrob, Kakao 22-24%, voda, emulgátor E422 a E415, konzervant E202, aroma.
Možné stopy: Lepk, Vejce, Arašídy, Ořechy, Mléko, Sója, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany.
Použití: Hmotu prohněťte, aby se stala tvárnou, poté formujte a ihned vyjměte.
Doporučení k použití: Hmotu prohněťte, aby se stala tvárnou, poté formujte a ihned vyjměte. Plastická čokoláda ztvrdne po 24 hodinách. Pozor, čokoládová hmota nesnáší teplo, které ji roztaví a způsobí lesk.
Balení: Sklenice 500 g modelovací čokoládové hmoty.
Reference: D30.1
Na skladě: 10 Produktů
Rozměry: 500 g
HmotnostCena: 0.5